Karriärcoachning ger resultat -
Ta hand om dina medarbetare

Personlig karriärcoach är framgången för att lyckas när arbetslivet förändras.

 Jag erbjuder individuell coachning där jag hjälper till att utforska vad du har passion för, vad motiverar dig, vad drivs av, när är du som bäst och var du ser dig framöver.

Förändringar i en arbetssituation kan kännas skrämmande och är en utmaning, ibland rasar ens personliga identitet. Här motiverar och stärker jag dig eller din medarbetare att snabbt komma vidare till nästa jobb, annat uppdrag internt eller så kanske du kommer fram till att du har en passion för något helt annat.  Målet med coachningen är att du skall hitta din nästa utmaning och lära sig mer om dig själv – vad vill jag egentligen, hitta dina drivkrafter och motivation

Vi arbetar tillsammans utifrån olika övningar och verktyg så som personlig profilanalys och karriäranalys. Eftersom målsättningarna skiljer sig för varje individ så anpassar vi det exakta innehållet i respektive fas. I de fall där målet är att söka nytt jobb ser vi till att rusta medarbetarna med alla de verktyg som behövs.

Jag coachar enligt en process bestående av

  • Bakgrund, reflektion och drivkrafter.
  • Personlig profilanalys - Motivation
  • Formulering av mål
  • Handling och verktyg för att komma vidare.

Vill ni ha skräddarsydda program har jag under 3 år arbetat med ICHL Kick- Start program med
gruppseminarier i hur du marknadsför dig gentemot arbetsgivare genom CV/personligt brev samt hur du förbereder dig för intervju.

 

 

  Kontakta oss så berättar vi mer